Green unit

Green Unit

Greenunit: The Cube

Green Unit op 10 maart 2013

The Cube verenigt op een natuurlijke manier de essentiële elementen van een prettige woon- en werkomgeving. De kubus brengt het onmiskenbare gevoel van ‘thuis zijn’ naar de werkvloer. Bovendien is de constructie met zijn ergonomische vorm bijzonder praktisch. Een werkplek op maat, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. En dat alles in een heel natuurlijke en inspirerende omgeving. Zo beantwoordt de professionele werkplek aan dezelfde eisen als een woonruimte. De kubus ademt een bijzonder ontspannen sfeer. Toch ontbreekt het u aan niets om efficiënt te werken en topprestaties te leveren. Sterker nog: u werkt een stuk prettiger. Of u nu in serene rust een verslag schrijft of met potentiële zakenpartners aan de onderhandeltafel zit.

We vinden het de normaalste zaak van de wereld dat onze dagelijkse werkzaamheden zich afspelen tussen muren van beton, staal of baksteen. Van het geluid van de airco – die de omgeving op een constante temperatuur houdt van 21 graden Celsius en 70% luchtvochtigheid – kijken we niet meer op. En laten we maar niet beginnen over het uitzicht. Maar zo normaal is onze onverschillige houding helemaal niet. Zo’n werkomgeving is namelijk alles behalve natuurlijk.

The Cube brengt een gezonde en natuurlijke werkomgeving binnen handbereik. Hoe? Basiskenmerken zijn het gebruik van herontdekte duurzame materialen, de aandacht voor u en uw omgeving en de noodzakelijke techniek als hulpmiddel. De som van deze delen leidt eenvoudig tot een ideale werkplek in uw tuin. Of tot een unieke en betaalbare – al dan niet tijdelijke – uitbreiding van het kantoorgebouw of een invulling van de leegstaande loods. De mogelijkheden worden slechts beperkt door uw fantasie.

Bron: Cubicco.nl

Nog geen reacties

De reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.